Forgalomkorlátozás a Csongrádi sgt. - Berlini krt. kereszteződésében, ivóvíz-hálózati munka miatt

2020. október 13.

Ivóvíz-hálózatjavítási munkálatokat végez a Szegedi Vízmű Zrt. a Csongrádi sgt. - Berlini krt. kereszteződésében, 2020. október 14-től kezdődően.

  • - A javítási munkák miatt a Nagykörúton, mindkét irányból sávszűkítésre kell számítani (ez a Berlini krt-on az egyik kanyarodó sávot, a Brüsszeli krt-on az egyenes irányú forgalmi sávok egyikét érinti).
  • - A Csongrádi sugárútról a Mars tér irányába vezető jobbra kanyarodó sáv lezárásra kerül. Jobbra kanyarodni a külső egyenes forgalmi sávból lehetséges. Annak érdekében, hogy a tömegközlekedési járművek jobbra kanyarodása akadálytalan legyen, a Csongrádi sgt-on a belső balra kanyarodó sáv szélessége leszűkítésre kerül.

  • - A Csongrádi sugárúton a centrum irányába a kerékpárosok sávja és a gyalogos átkelőhely is lezárásra kerül. A kerékpárosok és gyalogosok átkelése továbbra is biztosított a Brüsszeli körút gyalogos átkelőjén.

  • - A Szent István tér felől érkezők a szélső sávból nem mehetnek tovább egyenesen, csak jobbra kanyarodhatnak, illetve a kerékpáros átvezetés is le lesz zárva a munkálatok ideje alatt, a kerékpárosok a gyalogos átkelőt használhatják a kihelyezett jelzőtáblák szerint.A munka során időszakos vízhiányra is számítani kell, erről Társaságunk az érintett fogyasztókat előzetesen értesíteni fogja.

A hibajavításnak ebben a II. ütemében – a szeptember elején végzett előkészítő munkálatok folytatásaként – a Nagykörút alatt átvezető ivóvízvezeték „bélelésére” kerül most sor. A tervek szerint, várhatóan 2020. október 29-ig megszűnik a forgalomkorlátozás, és visszaállhat a közlekedésben a megszokott rend.

Kérjük, hogy az arra közlekedők fokozottan figyeljenek!

Szegedi Vízmű Zrt.


Vissza a hírek listához...