Folytatódnak a vízvezeték rekonstrukciós munkálatok a Rigó utcában

2020. február 12.

Folytatódnak 2020. február 17-től a – tavaly megkezdett – vízvezeték rekonstrukciós munkálatok a Rigó utcában, több ütemben.


 

Folytatódnak 2020. február 17-től a – tavaly megkezdett – vízvezeték rekonstrukciós munkálatok a Rigó utcában, több ütemben.

Az első ütem, a tervek szerint 2020. február 17-től várhatóan 2020. április közepéig, végéig, a Rigó utcának a Mura u. és Menhely u. közötti szakaszát érinti (a Mura u. – Szende u. közötti szakasszal kezdve, majd ezt követi a Szende u. – Menhely u. közötti szakasz).

A második ütem várhatóan 2020. április közepétől, végétől 2020. június végéig zajlik majd, a Menhely u. – Fűrész u. közötti szakaszon.

A munkát a Szegedi Vízmű Zrt. végzi.

A vízellátás ideiglenes vízvezeték kialakításával történik, így a munka az ivóvíz szolgáltatásban csak korlátozottan (legfeljebb 1-2 órára) okoz átmeneti fennakadást a körzetben, amiről az érintett fogyasztók értesítést kapnak.

A javítási munkák miatt a helyszínen – ütemenként változó – forgalomkorlátozásokra kell számítani, illetve a kivitelezés időtartama alatt munkanapokon 8 órától 16 óráig a parkolás is korlátozott lesz.

Kérjük, hogy az arra közlekedők fokozottan figyeljenek!

Köszönjük a megértésüket és türelmüket!

Szegedi Vízmű Zrt.


Vissza a hírek listához...